Toelichting op de Databank Meststoffen

Sinds het voorjaar van 2022 is een vernieuwde databank meststoffen beschikbaar. De databank biedt een overzicht van de eigenschappen van een groot aantal meststoffen die in Nederland op de markt worden aangeboden. De applicatie is gericht bedoeld voor agrarische ondernemers, adviseurs en bedrijfsmanagementsystemen. Zij krijgen snel en eenvoudig inzage in de samenstelling en toepassing van een groot aantal meststoffen
De Databankmeststoffen is een co-productie van NMI en VAA Data Works.

Nieuwsberichten Databank Meststoffen

Mei 2023: Nu makkelijk alternatieve meststoffen vergelijken en kiezen op basis van samenstelling

Juli 2022: Makkelijk zoeken op de best passende meststof

Februari 2022:  Persbericht vernieuwde Databank Meststoffen

Juni 2021:  Toelichting Databank op zomerseminar van Agroconnect. Op 10 juni 2021 heeft Sven Verweij de mogelijkheden van een vernieuwde Databank meststoffen toegelicht tijdens het zomerseminar van Agroconnect.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wim Bussink, e-mail wim.bussink@nmi-agro.nl, tel. 06 2903 7096 of Sven Verweij, e-mail sven.verweij@nmi-agro.nl, tel. 06 1174 9506