Nu makkelijk alternatieve meststoffen vergelijken en kiezen op basis van samenstelling!

Databank Meststoffen: wat is er nieuw?

Download persbericht

Nu makkelijk alternatieve meststoffen vergelijken en kiezen op basis van samenstelling!
In een markt waar de meststofprijzen sterk variëren, kan de behoefte naar het verruimen van uw blik groeien. Het is dan goed om te kijken welke bemestingsproducten nog meer beschikbaar zijn. Dit is allemaal mogelijk met de Databank Meststoffen! De Databank Meststoffen biedt nog meer meststoffen en heeft haar zoekmogelijkheden vernieuwd.

Nieuwe functionaliteiten
Het aantal meststoffen groeit snel. In de Databank zitten inmiddels meer dan 1500 producten, zowel minerale meststoffen en kalkmeststoffen als organische meststoffen. De Databank Meststoffen geeft informatie over de beschikbare meststoffen in Nederland. Binnen de database kunt u nu gemakkelijker zoeken op productnaam, samenstelling, vast versus vloeibaar of producent naar meststoffen die passen binnen uw bemestingsplan.

Denk bij samenstelling aan stikstof, fosfaat, kalium en andere nutriënten, inclusief micronutriënten. Deze informatie is vrij beschikbaar.

Daarnaast kan er eventueel ook een abonnement worden afgesloten voor detailinformatie over chemische en fysische eigenschappen, zoals de neutraliserende werking, de pH, de korrelgrootte en het stortgewicht.

Start vandaag nog met het vergelijken en kiezen van uw meststoffen samenstelling! Probeer het uit:

Klik hier om naar de website te gaan

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wim Bussink, e-mail wim.bussink@nmi-agro.nl, tel. 06 2903 7103

De Databank Meststoffen is een product van Nutriënten Management Instituut en VAA Data Works

 

 Geef een antwoord