NMI op open dag HLB in Wijster

 

 

 

Onderzoeks- en adviesorganisatie HLB in het Drentse Wijster bestaat 60 jaar en viert dat aanstaande vrijdag. NMI is erbij, omdat wij een van de bedrijven zijn die onder de – in de loop der jaren door CEO Janny Peltjes opgebouwde – HLB Group vallen.

NMI is onderdeel van HLB Group, een groep van bedrijven die allemaal vanuit hun eigen expertise een bijdrage leveren aan een krachtige landbouw, de landbouw van de toekomst. Dat doen we op het gebied van innovatie en data, vernieuwende technieken en door kennisontwikkeling en het delen daarvan. Onze kracht is de vergaarde informatie concreet vertalen in de praktijk. Dat is wat ons maakt tot partner van formaat, voor boer, bedrijfsleven en overheid.

De HLB Group verbindt onder één dak de schakels onderzoek, diagnose en advisering, met als doel een optimale plant- en bodemgezondheid in de agrarische sector.

Een delegatie van NMI bemant een stand op de open dag en we wonen het symposium natuurlijk ook graag bij. Zien we je daar? Kijk hier voor meer informatie en hier om je aan te melden.Geef een antwoord