Vacature Projectmanager Bodem en Nutriënten

Ga je graag aan de slag met het verduurzamen van de landbouw en de rol van goed bodembeheer en nutriëntenkringlopen hierin? Heb je binnen deze thema’s ervaring met het analyseren en rapporteren van data? Wij bieden je een flexibele en uitdagende werkomgeving waarin je samen met een enthousiast team projectmatig aan de slag gaat om een bijdrage te leveren aan deze belangrijke thema’s!

Wat doen wij?
Nutriënten Management Instituut NMI is een onderzoeks- en adviesbureau met 14 enthousiaste medewerkers. NMI ontwikkelt kennis over duurzaam bodembeheer en nutriëntenkringlopen en vertaalt dat in praktisch toepasbare oplossingen voor onze klanten: stakeholders in de agribusiness en het landelijk gebied. Zo willen we bijdragen aan het verbeteren van de bodemkwaliteit ten dienste van de voedselproductie, natuur en de kwaliteit van de leefomgeving. Samengevat in onze missie: duurzaam bodemgebruik voor landbouw en natuur in balans met de omgeving. NMI is een onderdeel van de HLB-groep, waartoe ook HLB te Wijster, De Groene Vlieg te Dronten en Oude Tonge en Care4Agro te Wageningen behoren.

Wie ben jij?
Je vindt het leuk om aan diverse inhoudelijk uitdagende projecten te werken op de thema’s bodem, landbouw, water, natuur en klimaat. Je kunt data analyseren en interpreteren en hierover zowel mondeling als schriftelijk helder rapporteren. Je kunt gestructureerd werken, overzicht houden en goed plannen.
Je bent een teamspeler en hebt er plezier in om samen te werken binnen projecten en een bijdrage te leveren aan het werven van nieuwe opdrachten. Samenwerken gaat je makkelijk af. Je bent analytisch sterk en wordt enthousiast van het werken aan de belangrijke uitdagingen waar we als maatschappij voor staan.

Jouw achtergrond?
Je bent een professional die er energie van krijgt om in een team aan vraagstukken te werken die bijdragen aan het verduurzamen van de landbouw. Idealiter heb je:
• minimaal een afgeronde WO-opleiding en minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
• kennis van bodemprocessen, nutriëntenkringlopen en de landbouwpraktijk;
• kennis van en ervaring met gegevensverwerking, statistiek en/of modellering (b.v. met behulp van R en/of Python);
• goede communicatieve vaardigheden (zowel schriftelijk als mondeling en in zowel Nederlands als Engels);
• een positieve werkhouding en je werkt net zo goed zelfstandig als in teamverband;

Wij bieden een zelfstandige positie voor minimaal 32 uur per week. Ons kantoor staat in Wageningen en er zijn goede mogelijkheden om vanuit huis te werken. Wij zijn een dynamische en informele organisatie en hebben uitstekende arbeidsvoorwaarden. Je salaris wordt gebaseerd op je ervaring en opleiding.

Interesse
Neem contact op met Romke Postma via romke.postma@nmi-agro.nl of 06 460 207 76 voor meer informatie over de positie.
Als je geïnteresseerd bent in deze functie kun je jouw motivatiebrief, met inbegrip van je CV vóór 1 maart sturen naar HR via hr@agrocares.com.

Voor meer informatie, kijk op onze websites: www.nmi-agro.nl en www.hlbbv.nl.Geef een antwoord