ESNI

 

 

 

 

 

 

 

NMI organiseert vanuit ReNu2farm een workshop op de conferentie van het European Sustainable Nutrient Initiative (ESNI) op 22 januari in Brussel over de belemmeringen en kansen vanuit wetgeving rond grensoverschrijdend handel en vervoer van herwonnen meststoffen. Daarbij wordt verkend wat de belangrijkste belemmeringen zijn, welke kansen de herziening van de Meststoffenverordening biedt en welke uitdagingen er nog overblijven. Meer informatie over het ESNI programma en inschrijving op https://www.biorefine.eu/esni-2019.

Het North West Europe Interreg project ReNu2Farm richt zich op de marktintroductie van herwonnen meststoffen. Een belangrijk onderdeel in het project is de wet- en regelgeving rond de grensoverschrijdende handel en vervoer.

Voor meer informatie over wet- en regelgeving rond meststoffen, het Interreg NW project ReNu2Farm en de ESNI workshop kunt u contact opnemen met Laura van Schöll, e-mail lDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel.   5200 2193

 ReNu2Farm logo